Jdi na obsah Jdi na menu
 


Tak tady mi pište problémy s vašimi morčátky. Může to být třeba i s králíky nebo křečky. Problémy mi pište do komentářů. Já  vám s nimi ráda pomůžu. Budu vám odpovídat taky do komentářů, nebo mi pošlete adresu vašeho blogu a já vám odpovím tam: )
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

honem

(monika, 18. 1. 2009 12:14)

prosim rychle!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

honem

(monika, 18. 1. 2009 12:12)

honem proč nepíšete!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!honem honem honem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

monika

(monika, 17. 1. 2009 19:02)

dneska když jsem mojemu morčátku žofince prohlížela zuby jak mají ty 2 nahoře ty velký měla jeden kračí než ten druhý ještě nikdy to neměla ale nic jí není normálně pije i jí s velkou chutí a nemislím že by jí to vadilo.mám sní jít k veterináři.prosím rychle mi porad!!!!!!!!!!!!

www.zakrslikralik.estranky.cz

(Sofča, 21. 3. 2008 12:29)

Myslí Čika jestli už je v pohodě a jestli už si hraje a jestli jsi psala na tu morčecí diskuzi :)

www.zakrslikralik.estranky.cz

(Sofča, 18. 3. 2008 14:43)

Moooc díky, že jsi mou stránku doporučila :)Řekni jí že jí toho králíčka mooc přeju :) Já ji někomu taky doporučím tu tvou ;-) :).. Mno a jinak to s tou rubrikou. Takže přihlásíš se do estranek a pak si vytvoříš tu rubriku, ale to umíš ;-) A potom dáš Příspěvky a pak dej Vložit nový příspěvek! ;-) a to je vše ;-) Protože, když dáš Vložit samostatnou stránku tak je tam jen jedna ;-) Tak se měj a pak napiš jak to s tím tvím Morčátkem Čikem dopadlo ;-) Měj se hezky a páá! :)

www.zakrslikralik.estranky.cz

(Sofča, 16. 3. 2008 19:18)

Promiň, ale bohužel nevím, ale může to být tím, že se třeba nudí skus vymyslet novou věc.. A pokuď to nepomůže tak se skus zeptat tady: http://www.kralici.cz/morcata/diskuze.asp ale třeba to bude tím, že už to zná a chce vyskoušet něco nového :) Napřed vyskoušej něco vymyslet a pak se když tak zeptej ;-)